1. Haberler
  2. Spor
  3. Yüzmede Türkiye ikincisi Eskişehir’den

Yüzmede Türkiye ikincisi Eskişehir’den

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESKİŞEHİR (İGFA) – Yetiştirdiği başarılı sporcular ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda Eskişehir’i en iyi şekilde temsil eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme branşında da başarılı grafiğini yukarı taşımayı sürdürüyor.

20-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda Eskişehir’in genç yüzücüsü büyük bir başarıya imza attı.

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün 14 yaşındaki başarılı yüzücüsü Refik Özdemir, 50 m kurbağalama yarışında gösterdiği muhteşem performansla Türkiye 2’ncisi oldu.

Özdemir ayrıca 100 m kurbağalama yarışında da Türkiye 4’üncüsü olmayı başardı. Madalyası ile poz veren genç sporcumuz büyük mutluluk yaşadı.

Yüzmede Türkiye ikincisi Eskişehir’den
Yorum Yap

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Araklı Haber Ajansı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -