1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor

Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) – Tarihi taş yapıları ile yüzyıllardan beridir ayakta kalan, içerisinde barındırdığı kültürel yapıyı ilmek ilmek dar taş sokaklarında yansıtan, tarihi miras olarak günümüze kadar gelen tarihi dokuyu gelecek nesillere daha görünür bir şekilde aktarmak adına Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığınca çalışmalar başlatıldı.

Ekipler tarafından Teker Mahallesi’nde yıkımı başlatılan 4 katlı bina ve 2 bağımsız betonarme eklentisinin yıkımı tamamlandı.

Her yıl on binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilen tarihi Mardin’de şu ana kadar toplam 47 bina olmak üzere toplam 189 bağımsız yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor
Yorum Yap

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Araklı Haber Ajansı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -