1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa’da egzotik hayvan kaçakçılığına darbe!

Bursa’da egzotik hayvan kaçakçılığına darbe!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURSA (İGFA) – Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Bursa Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir operasyon düzenledi. Bursa’nın Yıldırım ve Mudanya ilçelerinde yasa dışı egzotik hayvan ticareti yapanlara darbe vuruldu.

Yıldırım’da 3 metre uzunluğunda 10-11 yaşlarında bir boa yılanı ile 7 yavru Hognose yılanı, Mudanya’da ise 16 yetişkin, 10 yavru ve 6 yumurta dahil toplam 32 Afrika gekosu ele geçirildi.
Hayvanlar, uygun yaşam koşulları için Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne teslim edildi.

Operasyonda şahıslara 472 bin TL idari para cezası uygulanırken, biyokaçakçılıkla mücadele kapsamında gerekli işlemler başlatıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, biyokaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini kaydetti.

Bursa’da egzotik hayvan kaçakçılığına darbe!
Yorum Yap

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.
Giriş Yap

Araklı Haber Ajansı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -